Contacteer HOWALA

Algemeen

Voor algemene vragen zijn wij steeds bereikbaar via e-mail: info@howala.com.

Opleiders

Bent u als opleider aangesloten bij HOWALA of overweegt u om aan te sluiten? Dan kan u ons bereiken op info@howala.com.

Klachten

Hebt u een klacht over een opleider of deelnemer? Meld het ons dan via info@wellnessacademie.com. HOWALA is zelf geen organisator of verantwoordelijke partij, maar wij vinden het wel belangrijk om erover te waken dat er zich geen wantoestanden voordoen via het platform.

Schending van copyright

Stelt u inbreuken vast op uw intellectuele eigendomsrechten? Laat het ons dan weten. HOWALA kan als platform niet verantwoordelijk gesteld worden voor inbreuken die gedaan worden door haar gebruikers. Bij bewezen inbreuken zal HOWALA wel vrijwillig meewerken aan het verwijderen van deze inbreuken op haar platform. Stuur  een email naar info@howala.com en wij nemen contact met u op!

Pers

Hebt u een klacht over een opleider of deelnemer? Meld het ons dan via info@wellnessacademie.com. HOWALA is zelf geen organisator of verantwoordelijke partij, maar vind het wel belangrijk om erover te waken dat er zich geen wantoestanden voordoen via haar platform.

Telefoon

Via één van bovenstaande emailadressen kan er steeds ook een terugbelverzoek aangevraagd worden. Vermeld je naam, telefoonnummer en het uur waarop wij je best even opbellen.