Lezing "Marketing voor een succesvol salon"

Informatie

Waarom ben jij een schoonheidssalon begonnen? Juist, omdat je een passie hebt voor beauty en je je klanten wilt verwennen met de beste beauty behandelingen. Maar hoe trek je klanten naar jouw salon? Hoe goed, gemotiveerd en gepassioneerd je ook bent, salon marketing blijft onmisbaar voor een succesvol salon. Influencer en marketing expert Corné Ter Maten van Netbeauty zal je tijdens deze lezing inspireren en vele marketing geheimen voor beauty salons onthullen!

Succesvolle marketing; hoe doe je dat?

Marketing kost tijd en geld, maar levert het je ook wat op? Als je het goed doet, is salon marketing een investering die zich terugverdient! Maar waarom komen de klanten bij de ene salon van alle kanten binnenstromen en kent iedereen de naam, terwijl jij misschien met moeite enkele klanten binnenhaalt en in de vergetelheid raakt? Een ander probleem dat we veel zien, is dat salonhouders soms het gevoel hebben dat ze gedwongen zijn om alleen op de prijs te concurreren. Hoe doen die salons dat toch waar klanten wel een premium prijs betalen?!

Inhoud lezing ‘Succesvol salon marketing’

Corné Ter Maten neemt je mee naar de basis door in te gaan op de vraag ‘Wat is het marketingfundament van jouw salon?’ Dit is bepalend voor het succes van elke zaak. Vervolgens wordt er ingegaan op hoe je de belangrijkste online marketingkanalen, Facebook en bedrijfswebsites, optimaal kunt inzetten voor het aantrekken van nieuwe klanten.

Waarom je deze lezing niet mag missen?

Je kunt tijdens deze lezing vele eyeopeners verwachten op het gebied van salon marketing. Je zult nieuwe kennis opdoen die je direct in de praktijk kunt toepassen. Je krijgt handvaten aangereikt om de kracht van jouw salon te ontdekken, waardoor je in staat bent om concrete en doeltreffende plannen te maken voor het marketingbeleid voor jouw zaak!

Programma

  • De meest gemaakte marketingfout van salons
  • Wat doen succesvolle salons anders?
  • Geheim van salons die topprijzen kunnen vragen
  • Je salon effectiever leren presenteren
  • Hoe je Facebook écht effectief kunt inzetten
  • Hoe je van een website een top verkoopkanaal maakt

Wanneer?

Lezingen

Deze wordt momenteel niet aangebonden.

Wat zijn de kosten?

  • Gratis

Inclusief:

  • Goodiebag
Annulatiebeleid

Kosteloos annuleren kan op elk moment.

Recensies

Jouw opleider

Stel een vraag

Heb je een vraag over deze lezing? Stel hier dan je vraag.
Let op! Een aanmelding via het formulier is niet geldig, als je je wilt inschrijven voor deze lezing, klik dan .