Lezing "Social media strategie voor beautyprofessionals"

Informatie

Als schoonheidsinstituut of schoonheidssalon kun je het je niet meer permitteren om niet aanwezig te zijn op social media. Daar bevinden zich je potentiële klanten, daar delen ze hun mening en daar beïnvloeden ze anderen. De afgelopen jaren zijn de marketingmogelijkheden via social media enorm gegroeid.

Hoe weet je via welke social media jij jouw boodschap het beste onder de aandacht kunt brengen bij je doelgroep?

Wat zijn social media? Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Snapchat, blogs: allemaal hebben ze hun eigen voordelen, gebruiksaanwijzingen en unieke doelgroepen. Waarom biedt social media veel kansen voor ondernemers en hoe kunnen deze kansen het beste worden benut?

Over Inge de Munnink
Inge de Munnik ruilde haar vaste baan (docent marketing )in voor een onzeker bestaan als internet ondernemer. Ze begon in 2000 de eerste online parfumerie van Nederland. In 2011 deed ze wetenschappelijk onderzoek naar wat je precies moet eten om er goed uit te zien en lanceerde ze haar boek en website EetjeMooi.nl

In 2013 werkte ze samen met Jaarbeurs aan de ontwikkeling en online marketingstrategie van Beautyspot.nl. Op deze website vindt de beautyprofessional nieuws en advies over behandelingen en krijgt men tips om beter te ondernemen.

Inge de Munnik is gespecialiseerd in online marketingstrategie in food, beauty, health en wellness. Ze vergroot de online zichtbaarheid van bedrijven, merken en professionals met als resultaat meer traffic naar de website, een hogere merkbekendheid en meer leads/ afspraken.

Wanneer?

Lezingen

Deze wordt momenteel niet aangebonden.

Wat zijn de kosten?

  • Gratis

Inclusief:

  • Goodiebag
Annulatiebeleid

Kosteloos annuleren kan op elk moment.

Recensies

Jouw opleider

Stel een vraag

Heb je een vraag over deze lezing? Stel hier dan je vraag.
Let op! Een aanmelding via het formulier is niet geldig, als je je wilt inschrijven voor deze lezing, klik dan .