Partners

Particuliere en zelfstandige opleiders
HOWALA is een platform dat hoofdzakelijk wordt gebruikt door particuliere en zelfstandige opleiders. Door het platform te gebruiken kunnen in ze snel een cursus online plaatsen en de overige verwerking gebeurt geautomatiseerd. Klik hier voor meer informatie.

Opleidingsinstituten
HOWALA doet ook aan partnerschips met diverse opleidingsinstituten. HOWALA zorgt dan ook voor een aanzienlijke ontlasting van de administratie en een groter bereik bij potentiële studenten. Zelf ook interesse om je opleidingsinstituut te laten aansluiten bij HOWALA? Neem dan even contact met ons op via info@howala.com. Wij koppelen z.s.m. om de mogelijkheden te bespreken.

Bekendheden / Influencers
Als bekendheid of influencer kan het interessant zijn om zelf workshops of cursussen aan te bieden, en zo je expertise te delen met je volgers. Om hier een succes van te maken, denkt HOWALA graag met je mee. Interesse? Neem dan zeker even contact met ons op via info@howala.com.

Werkgevers
Wil je je personeel laten bijscholing of hun vrij een eigen opleidingsbudget laten spenderen binnen HOWALA? Dan kan! Indien wij hiervoor speficieke documentatie moeten aanleveren, dan kan er steeds contact met ons opgenomen worden via info@howala.com.

Beroepsorganisaties
De kennis en know-how die professionals hebben opgebouwd in de loop der jaren, is van goudwaarde. Wij zien dan ook dat meer en meer beroepsorganisaties inzetten op onderlinge kennisdeling. HOWALA kan hierin een belangrijke rol spelen. Interesse? Neem dan even contact met ons op via info@howala.com.