Training Basis Volume wimperextensions

Informatie

Deze training leert je met de hand volumewaaiers te maken, waardoor je meerdere extensions op een natuurlijke wimper kunt plaatsen. Hiermee creëer je een glamour resultaat zoals de bekende sterren!
Duur van de opleiding: 2 weken, waarvan 2 lesdagen.

Alleen te volgen met aantoonbare ervaring als wimperstylist en one by one certificaat.

 

 

Programma

 • Herhaling basiskennis opgedaan in de one by one trainingHygiëne, gezondheid en veiligheidContra-indicaties, oogproblemen en medische aandoeningenDe volume techniek ten opzichte van de one by one techniek.Verschillende volume technieken.Gewichtsverdeling volume wimpers.De praktijkBasisregels en voorbereidingOpvullenVerwijderenAdvies voor de juiste look 2.0Welke producten gebruik ik het beste?ExtensionsLijmenTapes / patchesTweezersHoe ga ik om met de lijm?Voorkomende problemen bij een wimperbehandeling.Verzorging, richtlijnen en tips voor nieuwe klanten.Onze aanbieding voor jou als Beau d’or stylist.Oefenen op een model2D-6D techniekOppakken van volume waaiers (verschillende technieken)Correct lijmgebruikOnze aanbieding voor jou als Beau d’or stylist.Oefenen op een model

  Wanneer?

  Privétrainingen

  Wat zijn de kosten?

  • 302,05

  Inclusief:

  • STARTPAKKET: 2x vetus tweezers, Wimperextensions trays lengtes 9-13mm, C curl & D curl, Micro tape, Eyepatches, Jade stone, Mini airblower (battery powered) of een nano mister, Lash extend bond, Lash extend remover, Micro brushes, Mascara brushes & Primer. Wij hebben ons startpakket zorgvuldig samen gesteld.Dit is een van de redenen dat we onze trainingen tegen een lager tarief kunnen aanbieden. In ons startpakket zitten enkel de materialen die je in de praktijk ook echt gebruikt. Volg je meerdere trainingen bij ons, neem dan contact met ons op over jouw startpakket. Zo kunnen we voorkomen dat je dubbele artikelen krijgt.
  • Theorieboek
  • Erkend certificaat
  Annulatiebeleid

  Deelnemers kunnen kosteloos annuleren tot 14 dagen voor aanvangsdatum. Indien men later annuleert is er een annulatiekost van 100%.

  Waar?

  Jouw opleider

  Beau d'or Beauty & Health Centre

  Beau d’Or is een schoonheidssalon met aandacht voor beauty en gezondheid. Hier worden uiteenlopende beauty behandelingen geven door echte experts binnen hun vakgebied en met aandacht voor de individuele wensen van de klant. Daarnaast geven we ook privé cursussen om de passie voor ons vak met ande...

  Bekijk het volledige aanbod van deze opleider

  Stel een vraag

  Heb je een vraag over deze training? Stel hier dan je vraag.
  Let op! Een aanmelding via het formulier is niet geldig, als je je wilt inschrijven voor deze training, klik dan .