Training Bindweefsel Massage gezicht

Informatie

Bindweefselmassage, de natuurlijke ‘facelift’.

Bindweefselmassage is een huidverbeterende behandeling voor het gezicht en verbetert de conditie van de huid. Rimpels, littekens, vochtophopingen en andere huidproblemen kunnen hiermee aanzienlijk verminderd worden. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, waardoor de aanmaak van collageen- en elastinevezels wordt gestimuleerd. Hierdoor ziet  de huid er jonger, gladder en steviger uit!

Deze 3-daagse training bevat een deel theorie voor de noodzakelijke achtergrondkennis. Verder is de training doelbewust praktijkgericht, waarbij er op elkaar geoefend wordt. Tussen de trainingsdagen zit bewust een ruime tijd om zelf in de praktijk de geleerde vaardigheden te oefenen, zodat de volgende trainingsdag dieper op zaken in gegaan kan worden. De training omvat ook een marketinggedeelte waar handvatten gegeven wordt hoe deze massage in de praktijk in te zetten en te promoten. Na het volgen van de cursus ontvang je een certificaat en kun je het geleerde in de praktijk brengen.

Benodigde basiskennis:
Je bent in bezit van een erkend diploma Schoonheidsspecialist. Je dient hiervan een kopie te overleggen bij inschrijving.

Programma

  • Voorlopige data (bij voldoende aanmeldingen):
  • Dag 1: 14 maart 2019
  • Dag 2: 11 april
  • Dag 3: 9 mei

Wanneer?

Groepstrainingen

Deze wordt momenteel niet aangebonden.

Wat zijn de kosten?

  • 423,50

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Inclusief:

  • Manual
  • De massage op film
  • Lunch
  • Certificaat
Annulatiebeleid

Deelnemers kunnen kosteloos annuleren tot 21 dagen voor aanvangsdatum. Indien men later annuleert is er een annulatiekost van 50%.

Jouw opleider

P&B Cosmetix

P&B Cosmetix. Leverancier & Trainingscenter 4 Professionals in Beauty.
Met meer dan 20 jaar ervaring in de professionale beautybranche, is P&B Cosmetix een solide en ervaren partner voor jou en jouw salon. Eigenaresse Bianca Moscoso, is zelf al meer dan 20 jaar werkzaam in de cosmeticab...

Bekijk het volledige aanbod van deze opleider

Stel een vraag

Heb je een vraag over deze training? Stel hier dan je vraag.
Let op! Een aanmelding via het formulier is niet geldig, als je je wilt inschrijven voor deze training, klik dan .