Workshop Figuur scheren

Informatie

Deze workshop richt zich op professionele kappers die al enige ervaring hebben binnen het herenkappersvak. Figuren scheren is een ware kunst. Je hebt hiervoor een extreem vaste hand nodig, omdat je uit de vrije hand met een scheermes het meteen goed moet doen! Dit vergt veel oefening. Foutjes zijn niet te corrigeren en daarom durven veel kappers dit in de kapsalon niet aan.

Wil jij het verschil kunnen maken en toch figuurtjes aanbieden in jouw salon? Dan ben je bij deze workshop aan het juiste adres. Je krijgt goede, praktische tips die je helpen om een expert te worden op dit vlak, zodat jij dit straks wel aandurft. Uiteraard ga je ook praktisch aan de slag door onder vakkundige begeleiding het figuur scheren te oefenen, het figuur wegwerken in de overloop en het geven van diepte aan je figuren. Je leert om jouw creatieve concepten uit te werken in schitterende eindresultaten. Er kunnen minimaal 2 en maximaal 6 mensen deelnemen aan deze training.

Programma

  • Benodigdheden
  • Praktische tips
  • Oefenen figuren scheren
  • Figuur wegwerken in de overloop
  • Figuren diepte geven
  • Creatieve concepten uitwerken

Wanneer?

Privéworkshops

De workshop duurt 3,5 uur van 18:30 tot 22.00. Neem contact op om samen een afspraak te maken voor de training. De training kan eventueel ook op locatie gegeven worden.

Wat zijn de kosten?

  • 175

Inclusief:

  • Alle benodigdheden zijn kosteloos voorhanden.
Annulatiebeleid

Kosteloos annuleren kan op elk moment.

Waar?

Jouw opleider

Re-Touch

Ramses Versluis begon al op zijn 16de met knippen als hobby. Zijn Surinaamse en Antilliaanse vrienden kwamen graag bij hem langs. In die tijd begon het figuren scheren op te komen en kon hij hiermee oefenen bij zijn vrienden. Ramses besloot hier zijn werk van te maken.

Na het afronden van zijn M...

Bekijk het volledige aanbod van deze opleider

Stel een vraag

Heb je een vraag over deze workshop? Stel hier dan je vraag.
Let op! Een aanmelding via het formulier is niet geldig, als je je wilt inschrijven voor deze workshop, klik dan .